• darkblurbg
  MEYS Emerging Markets Research
 • darkblurbg
  Succesvol zakendoen in Marokko en West-Afrika
 • darkblurbg
  Marktonderzoek, Strategisch advies, Interim management
 • darkblurbg
  Uitgebreid netwerk in Marokko en West-Afrika
 • darkblurbg
  Sterke klantfocus en heldere analyses
 • darkblurbg
  Ondersteuning klanten ter plekke via lokale partners
 • darkblurbg
  Projecten in Maritieme sector, Bouw & Vastgoed, Agribusiness
 • darkblurbg
  Klanten uit het internationale bedrijfsleven

Op 3 april 2018 heeft directeur MEYS Emerging Markets Research Marco Rensma samen met ondernemer Luuk Verhaegh van transportonderneming HV Logistics in Tanger (Marokko) een interview gegeven op BNR Nieuwsradio over zakendoen in Marokko. Dit interview kan hier worden teruggeluisterd.

------------------------------------------

Van 9 t/m 11 mei 2018 organiseerde MEYS Emerging Markets Research samen met haar lokale partner Harvard Consulting een Nederlandse Handelsmissie naar de internationale transportbeurs Logismed/Eurolog 2018 in Marrakech. Naast het bezoeken van de beurs was er ook door MEYS, Harvard Consulting en het Nederlandse consulaat in Casablanca een zakenlunch georganiseerd waar zo'n twintig Nederlandse en Marokkaanse ondernemers en organisaties aan meededen.

------------------------------------------

Op 28 juni 2018 gaf directeur MEYS Marco Rensma een presentatie over zakendoen in Marokko tijdens de North Africa Business Dialogue van RVO. De presentatie kan hier worden gedownload.

------------------------------------------

De Kamer van Koophandel Nederland en de vereniging voor Nederlandse bedrijven actief in Afrika NABC organiseren op 11 oktober a.s. de Road2WestAfrica. Tijdens dit event wordt nader ingegaan op de kansen voor Nederlandse bedrijven in de vier landen Senegal, Ivoorkust, Nigeria en Ghana. Directeur MEYS Marco Rensma is gastspreker tijdens dit event en zal nader ingegaan op relevante politieke en economische ontwikkelingen in West-Afrika. Voor meer informatie en aanmeldingen zie Road2WestAfrica

------------------------------------------

Van 21 - 25 november 2018 wordt voor de 17e keer de internationale bouwbeurs SIB in Casablanca (Marokko) gehouden. Samen met haar lokale partner Harvard Consulting onderzoekt MEYS de mogelijkheid voor het organiseren van een Nederlandse handelsmissie naar deze bouwbeurs. Voor meer vragen over de bouwbeurs SIB en de handelsmissie kunt u contact opnemen met directeur MEYS Marco Rensma via het contactformulier.

------------------------------------------

Op 30 november 2018 wordt de jaarlijkse door het NABC georganiseerde ambassadeurs diner gehouden. Directeur Marco Rensma zal namens MEYS aanwezig zijn bij deze bijzondere gelegenheid. Meer informatie over het NABC ambassadeurs diner is te vinden op www.nabc.nl.